Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Πως θα στηρίξουμε τη γειτονιά μας;

Άνθη και φυτά στο "Paradise". Φώτο: Γιώργος Τσιόρβας
Όλοι μαζί πρέπει να ψάξουμε και να βρούμε το νέο τρόπο υποστήριξης της αγοράς στη μεγάλη  γειτονιά μας, στα χρόνια του Μνημονίου και της Φτώχειας. Χρειάζεται μια μεγάλη συμφωνία, με δύο σκέλη.  Από τη μία είναι οι κάτοικοι της Ακαδημίας Πλάτωνος, των Σεπολίων και του Κολωνού, τα χρήματα των οποίων έχουν μειωθεί, και από την άλλη οι ιδιοκτήτες των καταστήματων που είναι ακόμη ανοικτά.

Η Επιτροπή Κατοίκων κάνει το πρώτο βήμα, ενημερώνοντας για τη λειτουργία των καταστημάτων, φωτογραφίζοντας τα, χωρίς καμία χρέωση. Αλλά, αυτό δεν αρκεί. Πρέπει η περιοχή να αποφασίσει για το ποιο μέλλον θέλει και η απάντηση βρίσκεται στα μάρμαρα και τους επισκέπτες. Έστω και αν ορισμένοι, δεν τους θέλουν!


Η επόμενη στάση μας είναι στο  Paradise, ένα μαγαζί που ομορφαίνει την οδό Πλάτωνος. Το "Paradise" αναλαμβάνει στολισμούς γάμων, βαφτίσεων και δεξιώσεων, διακοσμήσεις χώρων , ειδικές καταεκυές, ανθοσυνθέσεις, μπουκέτα λουλουδιών και την άμεση αποστολή λουλουδιών . Στην Πλάτωνος 76. Τηλέφωνα: 210 5154833 και 210 5154844, και  6970 832266

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου